top of page
h.jpg

Ja hi ha 36 entitats adherides!

Aquesta és la llista de grups i entitats adherides a la Xarxa 21 d'Octubre:

plataforma_edited.jpg

PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

Plataforma que agrupa unes 130 entitats amb l'objectiu d'oferir serveis, proposar accions i sensibilitzar la societat de la realitat de les violències de gènere. La Xarxa 21 d'octubre en forma part.

hi_edited.jpg

HOMES IGUALITARIS

Treballem pel canvi en els homes. Volem superar la masculinitat tradicional. Cursos, tallers, sensibilització, xerrades, accions, grups d'homes... Delegació catalana de AHIGE.

baixa_edited.jpg

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA

L'OCH es dedica a combatre l'LGTBI-FÒBIA registrant totes les incidències, donant atenció a les víctimes i sensibilitzant la societat sobre aquesta realitat.

men Engage_edited.jpg

MenEngage Iberia

Té l'objectiu de crear el primer espai permanent de comunicació, coordinació i cooperació entre organitzacions i col·lectius d'Espanya i Portugal que se centren en la transformació igualitària dels homes i les masculinitats.

conexus_edited.jpg

CONEXUS

L’Associació CONEXUS ofereix atenció, formació i investigació psicosocials per a la millora del benestar i de la salut de les persones, especialment d’aquelles persones en situació de dificultat, crisi, violència o desigualtat. Atén a dones, homes, infants i adolescents.

ccoo_edited.jpg

CCOO de Catalunya

És una organització sindical catalana, confederada amb la Confederació Sindical de les Comissions Obreres d'Espanya. En aquests moments és el primer sindicat a Catalunya.

nous homes sbd.png

NOUS HOMES de Sabadell

Grup d'homes que impulsa la reflexió interna i emocional per revisar la pròpia masculinitat i que es posiciona contra les violències masclistes en totes les seves formes.

baixa_edited.jpg

EntreHomes

EntreHomes és un ample projecte d’acompanyament terapèutic i pedagògic especialitzat en la condició masculina. Treballa amb la intenció de promoure processos de consciència i transformació personal i col·lectiva nutritius per al desenvolupament d’unes maneres de ser homes més conscients, plurals i íntegres. El seu esperit els impulsa a donar espai a aquells que, insatisfets amb els models obsolets apresos, estan a la recerca d’ampliar la seva masculinitat, des del cor, amb arrels i claredat. Un viatge en el camí de l’autoconeixement en temps convulsos i plens d’incerteses.

ampgyl.png

AMPGYL - Associació de famílies contra la intolerància per gènere

D'àmbit estatal, neix de la voluntat d'uns pares i mares disposats a ajudar-se per comprendre la realitat dels seus fills i filles LGTBIQ+, i disposats a ajudar-los en la seva lluita contra la discriminació. També volen ser un punt de referència per a altres famílies.

RnkOQka9_400x400_edited.jpg

NO ESTÀS SOLA

Associació ubicada a Sant Cugat que atén dones que pateixen violència masclista des d'una vessant humana i d'acompanyament personal.

Sense títol_edited.jpg

HOMES IGUALITARIS SOCIALISTES

Grup d'homes igualitaris i feministes integrants del PSC i la JSC.

Sense títol_edited.jpg

CUIDA LA VIDA

Associació de facilitadores pel benestar que treballa per generar espais de benestar i salut psicosocial a través de la Biodansa i altres metodologies de trobada afectiva i humana.

autentica_edited.jpg

L'AUTÈNTICA

L’Autèntica és escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 15 anys d’història a la ciutat de Barcelona. L’Autèntica forma, crea, produeix i exhibeix en les arts escèniques i cinematogràfiques.

Darrerament, hem produït "No entenc els homes", una obra de teatre documental de Verónica Pallini, sobre com se senten els homes avui, explicada per homes.

lgtbi_edited.jpg

FLG - Associació de Famílies LGTBI

Associació de famílies lesbianes, gais, trans i bisexuals amb infants que treballa per la protecció dels drets de les famílies LGBTI, per l'equitat de gènere i per l'erradicació de la LGTBI-fòbia.

mientras tanto_edited.jpg

Associació de la revista-e MIENTRAS TANTO

"Mientras tanto" és una revista politicocultural fundada al 1979 per Giulia Adinolfi i Manuel Sacristán amb el suport d’altres persones.

La seva línia editorial queda expressada pels seus colors: roig, verd, violeta y blanc. El roig expressa la identificació amb els projectes d’emancipació social i política de les classes treballadores; el verd, l’ecologisme; el violeta, l’antisexisme; i el blanc, la defensa de la no-violència. El seu objectiu és aportar un referent analític i cultural als projectes que afronten aquests conflictes. Des de 2014 publica mensualment una edició digital i opera des de 2020 en el marc de l’Asociación de la revista electrónica mientrastanto.

1589565500_INFINITA_DONA_VECTOR_1_edited.jpg

INFINITA DONA

Sense enllaç digital

Grup de dones que van ser víctimes de violències masclistes i que dona visibilitat a aquesta realitat amb accions a Nou Barris. El grup es reuneix al centre cívic de Torre Llobeta.

tl_edited.jpg

Centre Cívic TORRE LLOBETA

 Equipament municipal del Districte de Nou Barris que es caracteritza per l'acció sociocultural i comunitària que treballa amb diferents grups de dones.

baixa_edited.jpg

METGES DEL MÓN - Catalunya

El seu objectiu principal és la defensa del dret a la salut. Treballa en diferents àrees: àrea de salut i feminismes, àrea de salut i migracions, i àrea de  de mobilització social.

helia.jpg

ASSOCIACIÓ HÈLIA

Hèlia és una associació sense afany de lucre, formada des de 2008 per voluntàries i professionals que oferim suport a les dones supervivents de la violència masclista, fins la plena recuperació i empoderament, treballant en xarxa per la cobertura de les seves necessitats des de la perspectiva feminista, interseccional i de drets humans.

Intered-354x336_edited.jpg

InteRed ONGD

És una Organització No Governamental per al Desenvolupament (ONGD) que aposta per una educació transformadora, que generi la participació activa i compromesa de totes les persones a favor de la justícia, l’equitat de gènere i la sostenibilitat social i ambiental. Aposten per treballar enfocaments de drets humans, gènere i interseccionalitat, interculturalitat crítica, sostenibilitat mediambiental en totes les seves intervencions, especialment en la mirada educativa.

17 de maig_edited.jpg

Associació 17 DE MAIG

L'Associació 17 de Maig edita la revista Infogai. És la revista amb continuïtat de temàtica LGTBI+ més antiga de Catalunya i de l'Estat Espanyol. En aquests més de 40 anys de vida s'ha convertit en tot un referent del moviment LGTBI i comptem amb la col·laboració voluntària de grans professionals, entitats i persones rellevants del moviment LGTBI.

enllaç_edited.jpg

FUNDACIÓ ENLLAÇ

Des de 2008, la finalitat és protegir el benestar de les persones LGTBI i del seu entorn en situacions de vulnerabilitat i dependència, incapacitat o solitud. Ho fem supervisant i impulsant serveis de qualitat que els donin suport humà i professional per viure amb dignitat sense renunciar a la pròpia identitat. Garantim els drets del col·lectiu de persones LGTBI mitjançant un conjunt de serveis, prestacions i activitats.

encara en acció_edited.jpg

Associació ENCARA EN ACCIÓ

Aquesta associació és un moviment afectiu, sexual i de gènere. Vol millorar les condicions de vida de les persones fomentant el seu apoderament, donant la veu a les minories, des de la sensibilitat dels diferents tipus d’afectivitats i sexualitats no normativitzades i prioritzant els temes relacionats amb aquestes actuacions. Per fer-ho es fan servir la desconstrucció de les dinàmiques socials sistematitzades, la sensibilització, la denúncia i la seva incidència social, política i institucional; la reflexió, l’observació i el treball col·lectiu en xarxa amb altres entitats afins.

hcep_edited.jpg

HOMBRES CONTRA EL PATRIARCADO

Pàgina d'Instagram de difusió de conceptes en relació a una masculinitat més plural.

cepaim_edited.jpg

FUNDACIÓ CEPAIM

La Fundació Cepaim treballa per promoure una societat inclusiva, cohesionada, igualitària i intercultural que faciliti l'accés ple als drets de ciutadania de les persones més vulnerables, especialment les persones migrades.

cubelles_edited_edited.jpg

COLLA GEGANTERA de Cubelles

La colla gegantera de Cubelles fem ballar els tres gegants de la nostra vila tot defensant la cultura popular i local del nostre poble.

LOGO-TRANSFAMILIES-ALTA-1024x415_edited.jpg

TRANS*FAMÍLIES

Des de Trans*famílies dinamitzen espais de trobada per a l'acompanyament de famílies amb infàncies trans* mitjançant activitats de formació i lleure.

ca l'enredus_edited.jpg

CA L'ENREDUS

Ca l'Enredus treballa en dos objectius: sensibilitzar la ciutadania de Sabadell i voltants sobre aspectes de la comunitat LGTBIQ+; i promocionar espais de trobada LGTBIQ+ per enfortir la xarxa social municipal.

logofavs-e1522143431577_edited.jpg

FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS VEÏNALS DE SABADELL

L'associació coordina les associacions veïnals de Sabadell, que són la base del moviment ciutadà. És un punt de trobada per establir col·laboració, intercanvi d’experiències, d’activitats, i posar en comú les problemàtiques i reivindicacions dels diferents barris; també per planificar les campanyes ciutadanes en defensa dels serveis públics, contra les retallades i les privatitzacions que s’estan fent des de les administracions.

sif_edited.jpg

ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA

L'Associació Salut i Família és una organització sense ànim de lucre fundada l'any 1986 que desplega els seus programes, serveis i activitats arreu de Catalunya i de l'Estat. L'Associació col·labora amb les associacions de dones, famílies immigrants i administracions públiques en la formulació i implementació de polítiques públiques sobre salut sexual i reproductiva, igualtat de gènere, diversitat familiar, conciliació l corresponsabilitat en la vida familiar i laboral, immigració i diàleg intercultural, i gestió del temps a favor dels més vulnerables.
Disposem de serveis gratuïts de contracepció i avortament, inclusió sanitària, orientació jurídica, suport psicològic, orientació específica sobre ajuts públics a famílies, dones i infants vulnerables, formació ocupacional i inserció laboral, grups de diàleg intercultural i assessoria als Bancs del Temps.

et_edited.jpg

EL TALLER: Masculinitats diverses i perspectiva de gènere

És una entitat amb perspectiva de gènere i enfocament interseccional. Té una doble mirada, feminista i terapèutica, i estem especialitzats en noves masculinitats. Realitzem grups d'homes, cicles de masculinitats, tallers coeducatius a les aules...

Sense títol_edited.jpg

 Clínica jurídica de dret al Dret, de la Universitat de Barcelona

Plataforma de treball formada per alumnat, professorat, professionals que hi col·laboren i activistes per tal d'afavorir l'accés als drets i llibertats de les persones i dels col·lectius vulnerabilitzats. Aposten  per potenciar relacions d’aprenentatge, recerca i servei en les que participen els diferents actors socials que comparteixen la lluita a favor d’un model de societat democràtica i igualitària. 

drm_edited.jpg

DONES REPORTERES DE MATARÓ

Són un grup de dones que des de fa 14 temporades fan un programa de ràdio a Mataró Ràdio, que porta per nom "Amb veu de dona", des de la perspectiva de gènere.

Sense títol.png

RÀDIO ARENYS

Ràdio Arenys és l'emissora municipal degana de Catalunya. Des de l'any 1979 ofereix continguts locals en català a la seva audiència i a través d'aquesta iniciativa vol seguir estant al capdavant dels moviments de progrés social, igual que ho ha fet des del seu naixement.

NUS cooperativa.jpg

NUS cooperativa

NUS és una cooperativa sense afany de lucre integrada per un equip interdisciplinari de professionals de les arts escèniques i el món social. Desenvolupen accions i processos transformadors amb perspectiva feminista i comunitària per tractar temàtiques socials i visibilitzar i transformar les relacions de poder, des de la creativitat i la cura. NUS és coneguda per la seva llarga trajectòria en teatre social però també per les seves accions formatives, facilitacions i acompanyaments en l’àmbit de l’economia social i solidària.

logo LCN.jpg

Associació sociocultural LA COSA NOSTRA

LA COSA NOSTRA s’ha configurat com una entitat de segon grau i d'interès públic. L'entitat vol ser un motor de canvi dins de la comunitat, on la integració i la participació de tothom siguin bàsics a l’hora de construir aquest nou camí. Té la missió de crear conjuntament un teixit associatiu més fort treballant per a la creació d’espais on desenvolupar diverses activitats socioculturals. La entitat gestiona des de l'any 2007, en la modalitat de gestió cívica, el Casal de Barri la cosa nostra al barri de Can Peguera i cogestiona Centre Obert Tronada.

bottom of page